DETALLS D'ENVIAMENTS

TERMINIS DE LLIURAMENT

El termini de lliurament serà generalment d’entre 24 i 72 hores a Espanya península des del moment en què es realitzi la comanda, tret que en aquest moment l’article seleccionat estigui esgotat, i en aquest cas ens posarem en contacte amb el client immediatament i procedirem a l’abonament de l’import abonat per aquest article. Països no UE o no europeus, consultar.

En el cas de peces que hagin de posar-se a mesura o realitzades per encàrrec el termini podrà ser d’entre 10 i 30 dies, la qual cosa serà comunicat al client.

Dies laborals des que el client rebi la Confirmació de Comanda. 

És possible que aquest temps de lliurament es vegi retardat durant les temporades de rebaixes o promocions. Si creus que la teva comanda s’està demorant pots posar-te en contacte amb el nostre equip d’atenció al client a través del nostre Formulari de Contacte o bé enviant un correu a contacto@ropddern.es

Nota important: A causa de la saturació de les empreses de missatgeria durant l’època de Nadal I Black Friday és possible que alguns enviaments sofreixin un lleuger retard en el lliurament. Si la teva comanda no ha estat lliurat en un temps raonable, si us plau posa’t en contacte amb nosaltres.

Si per algun motiu no podem complir amb la data de lliurament, l’informarem d’aquesta circumstància i li donarem l’opció de seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat.

Tingui en compte en qualsevol cas que no realitzem lliuraments els dissabtes ni diumenges.

A l’efecte de les presents Condicions, s’entendrà que s’ha produït el «lliurament» o que el/els producte/s han estat «lliurat/s» en el moment de signar la recepció dels mateixos en l’adreça de lliurament convingut

IMPOSSIBILITAT DE LLIURAMENT

Si ens resulta impossible efectuar el lliurament el seu/s producte/s serà/n retornat/s al nostre laboratorio.

Li deixarem una nota explicant-li on es troba el seu paquet i com fer perquè se li enviï de nou.

Si no estarà en el lloc de lliurament a l’hora convinguda, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres per a convenir el lliurament en un altre dia.

Si us plau, tingui en compte que el magatzematge i nou enviament del seu/s producte/s pot tenir un cost addicional.

LA MEVA CISTELLA
  • No products in the cart.
0