LA NOSTRA HISTÒRIA

Fins que vaig agafar el bolígraf per escriure aquestes quatre ratlles de la història del Ropd Dern no vaig saber que en realitat la història del Ropd Dern era la meva pròpia història. He estat incapaç d’escriure els inicis del meu producte sense abans omplir pàgines i pàgines de la meva vida, des que tinc ús de raó, fins ara. No ha estat fàcil, però m’ha servit de teràpia i m’ha permès anar tancant totes les etapes passades i viure plenament conscient en el moment present. D’aquella nena alegre, tímida i somniadora, que va néixer el 1948, només en queden els meus cabells arrissats. Tot el què era ho he anat deixant pel camí de la vida al llarg dels meus 74 anys per convertir-me en qui ara soc. Per sort, l’experiència dels anys em permet veure que la vida és sempre un aprenentatge i que soc com soc gràcies als entrebancs i a la duresa del camí.

Vaig començar a treballar amb el Ropd Dern l’any 2004. Fa uns anys hauria dit que va sorgir fruit de la casualitat… però ara sé que les casualitats no existeixen i que l’origen del Ropd Dern és en realitat la barreja de molts anys d’experiència de neteja a casa i en un restaurant, que vaig tenir, del cansament de treballar amb productes de neteja poc eficients i molt agressius i d’una ment que sempre m’ha anat a mil per hora. L’esforç, la persistència i les ganes de tirar endavant un producte de neteja natural i únic al mercat van fer que l’any 2016 m’animés a muntar la meva petita empresa. Aleshores jo tenia 68 anys, edat d’estar jubilada, però mai havia tingut l’oportunitat de tirar endavant el meu propi projecte i vaig sentir que era el moment de fer-ho. L’edat, lluny de ser un entrebanc, ha estat i és la meva gran aliada, em permet  fer les coses des de la serenor i amb el convenciment que no hi tinc res a perdre. Res em fa por, el que de jove hauria vist com un entrebanc, ara sé que és un pas més en el camí. I això és el que faig, avançar pas a pas, al ritme que em permet el meu cos i la meva ment, sent conscient que 18 anys després de començar el meu projecte, en realitat tot està per fer.

Avui fem un pas més, projectant-nos al món a través d’aquesta web. Des de la humilitat, sé que el Ropd Dern és un producte únic que passarà fronteres i serà gran. No sé quan serà, tampoc em preocupa, no tinc pressa, perquè el Ropd Dern sempre seré jo.

Rosa Perarnau Dern.

LA MEVA CISTELLA
  • No products in the cart.
0